На кого Ані Лорак проміняла колишнього чоловіка-турка Мурата? Має зовнішність Аполлона і серце іспанця

Ані Лорак довго не могла оговтатися після розлучення зі своїм колишнім чоловіком Муратом, і представила публіці нового бойфренда лише через 5 років.

Коли Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вона була гордістю українського шоу-бізнесу. Неймовірна красуня, яка повернулася з Євробачення з другим місцем, мала злет у кар’єрі, розкішні пісні, великі контракти. Через декілька років усе це зміниться.

Зазнають серйозних потрясінь як її кар’єра, так і особисте життя. Зокрема до мережі почали потрапляти чутки, що нібито благовірний артистки, в якого вона була до нестями закохана, і якого з таким трепетом представила публіці, безбожно її зраджує.

Крапка була поставлена у той момент, коли Налчаджиоглу був сфотографований у клубі з іншою дівчиною. Пізніше Кароліна зізнається, що він зраджував їй і під час вагітності, і під час гастролей.

Ані Лорак показала, як виглядає її бойфренд Ісаак Віджраку

Ані Лорак відреагувала на звернення екс-чоловіка щодо розлучення
Ані Лорак показала, як виглядає її бойфренд Ісаак Віджраку

Офіційне розлучення сталося через 2 роки після фактичного розставання. Якщо Мурат проживав його нібито непогано, то Ані Лорак навіть не приховувала, що закривалася у своїй спальні та могла годинами плакати у подушку. Важко уявити, наскільки нелегким цей період був для спільної дочки пари Софії.

А згодом Ані Лорак почали приписувати дрібні романи та інтрижки з маловідомими чоловіками. Наприклад, подейкували, що вона має зв’язок з Єгором Глібом, який використовує виконавицю суто заради грошей. Інформація про їхнє розставання потрапила до мережі після 24 лютого. Мовляв, доходів у співачки немає, а це означає, що і Єгору поруч з нею робити нічого.

Сама Ані Лорак просто видалилася з інформаційного простору, і повернулася лише через півроку. Тоді ж вона почала показувати публіці свого нового обранця. Ісаак Віджраку — перший, з ким вона познайомила публіку після гучного та скандального розлучення.

Коханий Лорак натякнув на цікавий стан артистки – чорна обтисла сукня все показала
Ані Лорак показала, як виглядає її бойфренд Ісаак Віджраку

Іспанець має кар’єру духовного наставника та тренера з йоги. В нього є доросла дочка, а також маленький син. Подейкували, що чоловік одружений. Втім, він спростував дану інформацію, заявивши, що його повнолітню спадкоємицю прийняли за його кохану.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?