|
28.02.2024 14:19

Тіна Кароль засвітилася у білій сукні за 177 тисяч гривень: тепер найбагатша співачка України – не Камалія

У розмові з відомим львівським блогером Ніколасом Кармою, який відомий своїми роликами щодо вартості одягу, співачка Тіна Кароль зазначила, що у повсякденному житті вона намагається виглядати скромно, а всі свої кошти витрачає на концертні вбрання. Так, на одному з фан-акаунтів артистки в Instagram є рубрика, де детально досліджується гардероб артистки. Жоден її вихід на публіку не залишається непоміченим.

Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні за 177 гривень

Там можна побачити рідкісні архівні фото, а також знімки з різних зустрічей із шанувальниками за лаштунками. А нещодавно у мікроблозі з’явилися фотографії з одного із виступів Кароль. Того вечора співачка вийшла на сцену в дуже ефектній білій сукні. Як з’ясували адміністратори фан-сторінки, це вбрання належало до категорії “люкс”. На сьогоднішній день вартість сукні становить 176 900 гривень.

З опису: Вечірня біла сукня від американського бренду Tom Ford. Довга сукня з овальним вирізом та довгими рукавами. Перехресна торсіонна вставка з прозорого джерсі та віскозного кріплення. Манжети на блискавці та застібка ззаду, спідниця на підкладці.

Це не єдиний елітний образ артистки. До цього вона виходила на сцену та знімалася у фотосесіях в образах від інших культових люксових світових брендів. Вартість кожного образу починається від десятків тисяч гривень та вище.

Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль

Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль

Погодьтеся, вражаючий гардероб. Навіть у Камалії, яку раніше називали найбагатшою співачкою України, останнім часом не такі ефектні вбрання. А що ви скажете з цього приводу?