З різницею у 8 років: Тіна Кароль покрасувалася в елітному вбранні від найдорожчого дизайнера вишиванок

Тіна Кароль, яка на Різдво вразила дорогим пальто від відомого українського дизайнера Юлії Магдич, вже давно є великою шанувальницею її бренду. У Мережі знайшли ще одне ексклюзивне вбрання.

Коли на Різдво 25 грудня співачка Тіна Кароль з’явилася в розкішному пальті з натуральної вовни з ручною вишивкою від Юлії Магдич, вартістю понад 122 тисячі гривень, редактори її офіційної фан-сторінки в Instagram, уважно переглянули архівні фото і виявили, що 8 років тому артистка з’являлася на публіці в ідентичному вбранні.

Тіна Кароль вийшла у світ в ексклюзивному пальті за 122 тисячі гривень
Тіна Кароль вийшла у світ в ексклюзивному пальті за 122 тисячі гривень

Так, у Мережі з’явився колаж. На одному зі знімків співачка постала в білому пальті, розшитому синіми нитками з останньої колекції бренду Юлії Магдич. На другому фото Тіна Кароль позує у вишиванці у підлогу та кейпі у тих же відтінках.

Тіна Кароль покрасувалася у вишиванках від Юлії Магдич із різницею у 8 років
Тіна Кароль покрасувалася у вишиванках від Юлії Магдич із різницею у 8 років

“Світліні Тіні Кароль з різницею у 8 років у вишитому вбранні від Юлії Магдіч”, – коротко підписали публікацію автори каналу.

Нагадаємо, що львівська дизайнерка Юлія Магдич, яка спеціалізується виключно на одязі, виконаному в українському стилі, вже давно відома у всьому світі. У своїх колекціях тільки їй вдалося гармонійно поєднати між собою сучасний крій та стародавні техніки вишивки, зібрані по крихтах по всіх регіонах України.

До речі, бренд Юлії Магдич був заснований у 2013 році під час Революції Гідності, яка пробудила у багатьох українців потяг до справжнього коріння. Всі моделі колекцій виконані виключно з натуральних тканин і розшиті вручну, звідки і виникає “позагранична” вартість.

Середня ціна вишиванки від Магдич починається від 25 тисяч гривень. Однак, незважаючи на високу ціну, багато українських зірок вже встигли придбати по кілька моделей ексклюзивних суконь, блузонів, пальто, накидок і навіть комбінезонів. Світові знаменитості, такі як Патрісія Каас, Кетрін Зета-Джонс, Келлі Осборн та інші, так само були помічені у вбранні від найвідомішої української дизайнерки.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.