|
28.02.2024 22:22

Каші, салати, картопля, оселедець: Аніта Луценко розповіла, що можна їсти, щоб не було боків та живота

Ще до того, як стати наставником у популярному проєкті “Зважені та щасливі”, фітнес-тренерка Аніта Луценко активно займалася проблемою схуднення та за багато років практики стала одним із найкращих експертів у цій галузі. Вже пізніше знаменитість розробила свою програму, де докладно і зрозумілою мовою розповідає, що потрібно робити, щоб привести себе у форму.

Аніта розвіює найпоширеніший міф “про схуднення”, що прибрати боки та живіт можна лише у спортзалі, але це не так. Головним фактором зниження ваги є харчування та “ідеальна тарілка”.

Як схуднути не виснажуючи себе жорсткими дієтами, при цьому харчуватися смачно і ні в чому не відмовляти?

Луценко дає кілька прикладів прийому їжі, де можна зустріти такі продукти, як каша, салати, картопля і навіть оселедець і при цьому худнути. Саме таким має бути здорове харчування. А тепер як має виглядати “ідеальна тарілка” від Аніти Луценко.

Аніта Луценко розповіла, що можна їсти, щоб не було боків та живота

“На половині тарілки – овочі. Там є також джерело білка. Зверніть увагу на яйця. Є вуглеводи і щось солодке на додаток”, – каже тренерка.

Особливу увагу Луценко приділяє воді, яку необхідно брати за формулою – у кожного вона своя. Як розрахувати, можна дізнатись тут.

Зазначимо, що на каналі Аніти Луценка можна знайти курс різних тренувань – для людей вагою 80+, для дорослої аудиторії, для різних груп м’язів, у тому числі живота та боків. Усі тренування тривають від 10 до 15 хвилин. Як стверджує експерт зі схуднення, цього буде достатньо. У комплексі з “ідеальною тарілкою” обов’язково буде результат.