Аніта Луценко розповіла, як схудла на 28 кілограмів за 4 місяці без підрахунку калорій: від 80 до 52 кг

Цього часу знаменита українська тренерках Аніта Луценко допомагала схуднути багатьом людям, які мали виражену зайву вагу. Рекорди складали і 50, і 60 кілограмів.

Однак, тоді вона працювала на телебаченні, і за результатами її роботи мала можливість спостерігати вся країна. Безумовно, Аніта заробила собі бездоганну репутацію, і незабаром до тренирки вишукувалися черги із людей, які мріють швидко та без шкоди для здоров’я позбавитися ваги та відновити нормальне життя.

Примітно, що Аніта непросто займається проблемою окремих зон, хворобливих станів, харчуванням, корекцією образу життя, тощо. Вона також неодноразово давала лекції, і безкоштовно розповідала своїм підписникам про те, які міфи та легенди існують навколо здоров’я та процесу схуднення.

Аніта Луценко розповіла, як схудла на 28 кілограмів

Аніта Луценко
Аніта Луценко розповіла, як схудла на 28 кілограмів

Зараз її фігура не має жодної потреби у рекламі, адже усі прекрасно знають, до кого можна звернутися за допомогою. Тренерка проводить різноманітні курси, видає книги, а також розповідає про свій власний досвід на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та в YouTube.

Аніта Луценко розповіла, як схудла на 28 кілограмів

Здається, що Луценко абсолютно завжди була стрункою, а тому для деяких може стати питанням, чи розуміє тренерка своїх клієнтів. Але насправді Аніта свого часу схудла на 28 кілограмів. Мова йде про післяпологовий період, коли худнути необхідно обережно та без сильних навантажень, але вона це зробила і нещодавно розповіла як саме. Ба більше, їй вдалося це зробити на за рік, а всього за 4 місяці.

Жінка зробила наголос на здоровому харчуванні, а також фізичних навантаженнях та спорті.

“Регулярне харчування три, чотири, п’ять разів на день завжди призводить до налагодження обміну речовин і, як результат, – йде зайве. Головне, що ви їсте. Якщо ми з’їмо жирне, смажене, солодке, молоко, капучино, колу, то організм відкладе це про запас у непотрібні місця. Сир, кефір, зелень, квасоля, цільнозерновий хліб, яйця, то організм прискорить обмін речовин і із задоволенням схудне ще більше, якщо є з чого?”, – розповіла зірка фітнесу.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.