|
02.03.2024 18:41

Що відомо про таємничого чоловіка Нелі Шовкопляс – розкрито неприємні деталі любовних стосунків зірки 1+1

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс зазвичай була доволі не говіркою на рахунок усього, що стосувалося її особистого життя. Певний період часу її навіть активно підозрювали у романі з Єгором Гордєєвим, зокрема саме через сильну таємничість журналістки. І варто відмітити, що насправді причини для мовчання у неї були. Однак правда вийшла назовні лише 2023 року.

Неля Шовкопляс вперше розповіла про стосунки з чоловіком

Неля Шовкопляс вперше розповіла про стосунки з чоловіком

Так Неля Шовкопляс приїхала до Києва не так давно. Її чоловік отримав нову роботу, а вона тим часом пішла до медійної школи від телеканалу, після закінчення якої отримала посаду ранкової ведучої. У пари підростає двоє хлопчиків — прекрасні двійнята. Здавалося, що необхідно для щастя? Однак, небажання Нелі говорити про свій шлюб мало серйозне пояснення.

Неля Шовкопляс вперше розповіла про стосунки з чоловіком

У своєму останньому інтерв’ю Неля вперше розповіла про те, що виявляється на початку 2022-го вони вже з чоловіком були у статусі пари, яка розлучається. Подружжя навіть написало заяву з проханням офіційно їх розлучити.

Але розставання юридично не відбулося, хоча фактично пара вже не жила разом. Завадили події в країні, з якими обидвом було зовсім не до залагодження паперових проблем.

Наважитися про це розповісти Шовкопляс змогла лише після того, як вже помирилася з чоловіком. Але не стала приховувати: криза все ще існує, і вони з коханим намагаються її подолатиразом, працюючи, як команда.

Майже 2 роки офіційний чоловік Нелі Шовкопляс не жив разом з нею та своїми дітьми. А що відбувається в сім’ї прямо зараз також залишається загадкою.

Нагадуємо, що днями колега Нелі Шовкопляс Людмила Барбір потрапила в гучний скандал через нецензурну лексику у прямому ефірі. Тим не менш, колеги підтримали телеведучу, а вона отримала неабияку підтримку від публіки.