|
23.03.2024 10:38

25-річна дружина музиканта Романа Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття: “Підозра, що кіста”

Дружина переможця проєкту "Голос країни" Іванна Сасанина поділилася повідомила підписників про погіршення стану свого здоров'я. Жінка розповіла, що її турбує.

Дружина співака Романа Сасанчина, Іванна, зізналася, що стала відчувати погіршення стану свого здоров’я. Особистими спостереженнями жінка поділилася у своїх Instagram-сторіс. За словами блогерки, проблеми стосуються здоров’я жіночої статевої системи. Тому, вона не стала відкладати це питання та звернулася до лікарів для обстеження. Сама жінка припускає, що у неї могла утворитися кіста. З такою проблемою жінка вже стикалася після народження донечки.

“Ми себе почуваємо так, ніби усю ніч таскали міхи по 60 кілограмів. Взагалі не виспані. Зараз до речі збираюся йти на УЗД. В мене затримка уже місяць і в мене підозра, що в мене знову кіста”, – розповіла блогерка.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття

Крім того, Іванна пожалілася на болі в кістках. За словами жінки, декілька днів її мучать болі та сильно крутить суглоби, так, що блогерці складно спати та навіть сидіти. Тому, вона придбала колаген та сподівається на покращення самопочуття.

“Купили Лізі лялю, а мамі колаген, бо в мене страшно болять кістки. Ноги крутить, коліна крутить”, – поділилася Іванна.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття

Про результати своїх обстежень вона змовчала. Наразі, Іванна пройшла УЗД та здала аналізи. Жінка пообіцяла розповісти всі деталі після того, як сама точно дізнається діагноз. Крім того, вона зазначила, що зараз проходити обстеження та лікуватися дуже дорого, тому побажала всім міцного здоров’я та порадила піклуватися про себе.

“Дорого дуже оглядатися. УЗД – це дуже дороге задоволення. Бажаю вам усім міцного здоров’я і щоб вам не прийшлось йти лікуватися”, – підкреслила Сасанчина.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття