Дружина переможця “Голосу країни” Сасанчина зізналася, як хотіла піти від нього: “Розходилися на місяць”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вперше зізналася, як хотіла піти від нього. Що насправді відбувалося в сім'ї? Усі деталі в нашій статті.

Новина про те, що доволі юний український виконавець Роман Сасанчин невдовзі стане батьком поставила на вуха всю країну. Дівчина хлопця Іванна, яка була старша його на декілька років, завагітніла, після чого почала активно вести власний блог в Instagram. На особистій сторінці вона розповідала абсолютно про все, через що пара навіть декілька разів пошкодувала.

Кожна новина до фанатів Романа доходила так би мовити з її вуст. Іванна активно розповідала про їхній побут та особисте життя в блозі.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про розставання з ним

Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків
Дружина Романа Сасанчина розповіла про розставання з ним

І про імовірне розлучення пари також стало відомо саме через її сторінку. 2022 року Іванна повідомила про те, що їхньої сім’ї більше немає. На той момент вона знаходилася в Польщі, а її чоловік в Україні. З дитиною на руках Івана пройшло через непрості випробування, після чого ще довго не могла відійти від стресу.

Коли почула новину про розлучення, то була розлючена, і не писала, що це неправда. Втім, підписники повірили далеко не одразу адже було зрозуміло, що у закоханих дійсно проблеми.

Нещодавно блогерка відповідала на питання шанувальників онлайн, і вперше підтвердила, що дійсно розставалася з Романом на місяць, але не розповіла, коли саме це відбулося.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про розставання з ним

Раніше Роман розповідав, що Іванна доволі емоційна людина, тому такі речі в них стаються. Сама блогерка також ставиться до пережитого нормально. Мовляв, в усіх бувають кризи.

Нагадуємо, що декілька років тому молоді люди давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли, що планують народити декілька дітей у молодому віці для того, аби потім мати можливість жити для себе.

Іванна та Роман стверджують, що вагітність була насправді запланованою, і вони були готові до того, що може з’явитися дитина.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?