|
27.03.2024 13:46

Колишня дружина Пономарьова Мозгова після 50-ти кардинально змінила імідж: “Розкіш, про яку давно мріяла…”

Олена Мозгова порадувала шанувальників новими фотографіями, на яких постала у суперстильних образах. Як змінилася 50-річна продюсерка останнім часом.

Колишня дружина Олександра Пономарьова продюсерка Олена Мозгова, яка понад 8 років щаслива у шлюбі з молодим співаком Девідом Аксельродом, вже давно веде сторінку у Facebook, де докладно розповідала про своє життя, а також ділилася думками на ту чи іншу актуальну тему. Але останнім часом знаменитість стала приділяти увагу іншому не менш популярному блогу в Instagram, на сторінках якого в основному публікує свої красиві фотографії з короткими коментарями.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова після 50-ти кардинально змінила імідж

Так, у мікроблозі Мозгової стали з’являтися знімки, де 50-річна продюсерка постає у неймовірно стильних образах. На одному з кадрів Олена позує на повний зріст. На ній трендові варені джинси вільного крою, білі черевики на масивній підошві, яскраво блакитна водолазка та пальто у стилі оверсайз у тон. Завершили образ модна стрижка та окуляри з напівпрозорим склом.

На наступному фото Мозгова постала у чорній водолазці, яку поєднувала з контрастним світлим двобортним пальтом приталеного крою.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова після 50-ти кардинально змінила імідж

«Вона дозволяла собі розкіш, про яку давно мріяла, — розкіш чинити так, як хочеться, і посилати до біса всіх, кому це не до вподоби.» М. Мітчелл, «Віднесені вітром», – підписала знімки колишня дружина Пономарьова.

Ще один образ виконаний у чорному кольорі. Цього разу Мозгова позувала у кадрі в кімоно та пальто вільного крою з широкими рукавами. Завершенням аутфіту стала стрижка боб каре і ті самі окуляри.

Зазначимо, що у своєму Insta-блозі Олена так само поділилася фотографіями своїх доньок – старшою Зоєю, якій вже виповнилося 30 років, середньою дочкою від Олександра Пономарьова – Євгенією, а також молодшою дівчинкою від останнього чоловіка співака Девіда Аксельрода – Соломією. Цього року їй виповниться 9 років.

Старша дочка Олени Мозгової Зоя

 

Олена Мозгова показала дочку Євгенію
Олена Мозгова показала, як змінилася її дочка від Девіда Аксельрода