Categories Новини

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

Яна Соломко стала феноменом українського реаліті. Її полюбили абсолютно всі глядачі, їй бажали перемогу, і в ній були впевнені на всі сто відсотків. Дівчина здавалася дуже доброю, інтелігентною, вихованою.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

І публіка не могла повірити, що Макс Чмерковський міг проміняти її на іншу дівчину.

Лише через 15 років стало відомо, що насправді відбувалося за лаштунками. Про це розповів сам екс-холостяк.

Так, Макс заявив, що виявляється йому взагалі ніхто не подобався, але на постановочній перемозі Олександри він наполягав, так як Яна йому не імпонувала як людина.

Сама ж Олександра зізналася, що Соломко просував Ігор Кондратюк, а тому для неї прописали окремий сценарій, в якому вона поставала у найкращому світлі.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж

Однак, якою насправді була Яна глядачі зрозуміли набагато раніше, ніж почули зізнання екс-учасників. Так, дівчина зрадила свою батьківщину, а пізніше ще й написала патріотичну пісню для росіян. Звичайно, це вибило з колії багатьох її фанатів.

З’являлася інформація про те, що нібито коханий Яни Соломко знаходиться в центрі подій і захищає інтереси москви.

Нещодавно стало відомо про те, що співачка вийшла заміж вдруге. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася свіжі кадри, на яких вона постала в ролі нареченої.

Церемонія вінчання пройшла у залі, що була прикрашена білими квітами. На свято співачка одягла сукню з відкритими плечима. Вона доповнила свій образ довгим оксамитовим вельйоном і ніжним букетом квітів.

Фіналістка Холостяка Яна Соломко вдруге вийшла заміж. Скріншоти особистої сторінки зірки

Яна йшла до вівтаря під живий супровід скрипалів. Чоловік співачки, яка замовчує криваву війну в рідній країні, на весіллі з’явився у чорному костюмі з білою сорочкою та темним метеликом.

Share