Categories Новини

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Співачка Надя Дорофєєва дуже активна у Мережі. У мікроблозі артистки регулярно з’являються нові фото та публікації, де вона докладно розповідає не лише про свою творчість, а й про особисте життя. Так, кілька днів тому співачка оприлюднила знімок, на якому позувала топлес, який спричинив бурхливу реакцію шанувальників.

А напередодні артистка порадувала ще одним фото, тільки вже зі своїм знаменитим чоловіком – ресторатором Михайлом Кацуріним, який щось захоплено готував на кухні разом із близьким другом – українським блогером та мандрівником Антоном Птушкіним. У каді обоє чоловіків постали без верхньої частини одягу.

У мережі з’явилося фото Кацуріна з іншим чоловіком

Щоб ще більше підігріти свою аудиторію, Дорофєєва прокоментувала:

“Як сказав Беспалов, мені потрібно почати нервувати”.

Зазначимо, що ім’я Богдана Беспалова тут виникло невипадково. Річ у тому, що журналіст э автором програми про зірок, де блогер, посилаючись на власні джерела, розкриває всі таємниці українських знаменитостей. Зокрема, саме він першим повідомив про таємне весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. При цьому точно розкрив місце проведення заходу та навіть озвучив список гостей. Лише за деякий час пара офіційно підтвердила інформацію.

Весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна

Також Богдан Беспалов першим розповів про таємний роман провідної Соломії Вітвицької з головою Середино-Будського районного суду Сумської області Олексієм Сітайлом, який зараз воює у складі ЗСУ.

Блогер розкрив цікаві подробиці з життя телеведучої Соломії Вітвицької

А також першим повідомив про розлучення співачки Анни Трінчер із блогером Олександром Волошиним та остаточне розставання Насті Каменських з Потапом. Втім, немає нічого дивного в тому, що деякі українські зірки зовсім не раді, що їхні “таємниці” стають надбанням громадськості.

А що ви думаєте з цього приводу?

Share