Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним: вже тоді він таємно був з Дорофєєвою

Блогер і власниця бренду одягу дизайнерка Даша Кацуріна відверто зізналася, що важко перенесла розлучення з чоловіком - ресторатором Михайлом Кацуріним, який пішов до її приятельки Наді Дорофєєвої.

Історія “любовного чотирикутника” двох відомих пар – блогерів та рестораторів Даші та Михайла Кацуріних та артистів Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса досі хвилює уми шанувальників. Близькі друзі, які проводили багато часу, обмінялися парами і тепер живуть у щасливих стосунках. Однак, якщо для Михайла та Наді це був свідомий вибір, то для їхніх партнерів новина про розрив стосунків пролунала як грім серед ясного неба.

Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним
Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним

Про те, як пережила своє розлучення із чоловіком, Даша Кацуріна днями згадувала в інтерв’ю чеському виданню Vogue. Відповідаючи на запитання про початок війни в Україні, дизайнерка розповіла, що саме в цей період “переживала розлучення з двома дітьми на руках”. У розмові Кацуріна наголосила, що навіть не могла припустити, наскільки раніше вона недооцінювала себе. Цей досвід показав, що вона – сильна жінка. Саме в цей період, за словами Даші, вона дуже подорослішала і вперше почала собі подобаться. Її життя кардинально змінилося на краще.

Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним
Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним

“Але я б точно не рекомендувала цей метод нікому іншому”, – зізнається дизайнер.

Сьогодні Даша щаслива у стосунках із колишнім чоловіком Наді Дорофєєвою – співаком Володимиром Дантесом. Разом вони мандрують, а також виховують її дітей. До речі, саме вони є головними мотиваторами та джерелом життєвої енергії для дизайнера.

Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним
Даша Кацуріна раптово згадала про розлучення з Михайлом Кацуріним

Нагадаємо, що Даша Кацуріна була другою дружиною Михайла Кацуріна. У шлюбі у пари народилося двоє дітей – дочка Олександра та син Іван. Після розлучення з чоловіком, діти часто проводять час із батьком та його новою дружиною. Нагадаємо, що Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва одружилися у 2023 році, через півтора року, після того, як стало відомо про їхній роман. Володимир Дантес і Даша Кацуріна поки що не поспішають офіційно оформлювати стосунки, а просто насолоджуються поточним моментом і виглядають дуже щасливими.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.