|
29.03.2024 13:18

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Як відомо, актором доводиться грати у різних жанрах, і часто у містиці. Так само українські п’єси та постановки часто мають у сценарії якраз цей містичний елемент. Нещодавно Наталія В’ячеславівна Сумська дала ексклюзивний коментар на рахунок містики у реальному житті і розповіла, що виявляється її покійна матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська свого часу отримала пророцтво, яке збулося.

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке отримала її покійна матір

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке отримала її покійна матір

І цікаво, що отримала вона його у реаліях радянського світу, коли здебільшого цим займалися роми.

Так, будучи дитиною Наталія В’ячеславівна разом з матір’ю очікувала на поповнення в сім’ї. Пані Ганна була вагітною, але ще не знала про те, хто народиться.

Наталія В’ячеславівна пояснила в інтерв’ю “1+1”, що на момент зустрічі з ворожкою її матір якраз чекала на дитя.

“Зустрічаєш циганку і хочеш чи ні, а мусиш слухати її пророкування. Моя мати тоді була саме при надії. Ворожка швидше вгадала, що буде саме дівчинка, і що прийде на світ Божий саме у неділю – так і сталося. Це було на Київщині, у маминому селі”

При цьому акторка зізналася, що насправді у повір’я та у різні забобони не вірить, і намагається ставитися до цього максимально раціонально та скептично, не водячи себе у оману. Тим не менш, і сама Наталія стала колись свідком того, як пророцтво збувається.

Нагадуємо, що Ганна Іванівна померла 24 лютого 2022 року. За словами Ольги Сумської, яка на той момент була поруч з нею, жінка не змогла витримати суворої правди, в якою вона відмовлялася вірити багато років і через розбите серце пішла з життя.

Через декілька днів сім’я поховала покійну, після чого евакуювалася. Так, Наталії Сумської разом з сином та дочкою на церемонії прощання не було. Сама Ольга після цього також забрала молодшу дочку та евакуювалася до Італії.