|
30.03.2024 13:36

Андре Тан відповів, чому вже 8 років приховує свою спадкоємицю: “Здоров’я моєї дочки для мене дуже важливе”

Велика кількість зірок по всьому світу приходять до того, що не показують своїх дітей світу. Для цього є маса вагомих причин. Шанувальники часом не бачать жодних меж у своїх спробах налагодити спілкування з зірками та намагаються дістатися знаменитостей у тому числі через їхніх дітей.

Навіть спадкоємці голівудських зірок знають що таке тиск від суспільства, постійна критика та невдоволення поведінкою знаменитих діток.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вже у своєму інтерв’ю якось дізнавалися, що вони поважають права своїх дітей і не викладають з ними фотографії до тих пір, поки вони не погодяться на це. Втім, з появою Данила це правило нібито було забуте в сім’ї.

Андре Тан вперше розповів, чому не показує свою дочку

Андре Тан вперше розповів, чому не показує свою дочку

Знаменитий український модельєр братан якраз серед тих знаменитостей, які не бажають показувати своїх малят. Нещодавно дизайнер дав ексклюзивний коментар, в якому пояснив, чому насправді не хоче, щоб публіка знала, як виглядає його спадкоємиця.

“Це наша така домовленість з екс-дружиною Аліною, що ми не показуватимемо. Тому що я вважаю, що у дитини до дев’яти років дуже слабкий імунітет енергетики. Формується аура дитини і до дев’яти років краще поберегти. Здоров’я моєї доньки для мене дуже важливо “, – розповів дизайнер у підкасті Аліни Шаманської.

Цікаво, що хоча до питання Андре підійшов зі сторони езотерики, насправді вже давно відомо, що психологічний стан дітей через велику увагу публіки дійсно може похитнутися. Для малечі на знімальному майданчику завжди присутні психологи, які з ними працюють щодня. Саме так діти-зірки справляються зі славою, яка на них звалюється.

Втім, знамениті батьки також розповідали не одноразово, що були вимушені звертатися до спеціаліста, який буде допомагати їхнім нащадкам не занепадати духом і впевнено тримати баланс.