“Вже було важко ходити”: близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні, які він проводив на милицях

Не так давно з життя пішов знаменитий український гуморист Сергій Сивохо, який і не мав бездоганної репутації, але завжди був патріотом та доброю людиною.

Днями раніше надійшла новина про смерть Сергія Сивохи. Спочатку повідомляли, що він помер на території України, але вже пізніше стало відомо, що чоловік пішов з життя у німецькій лікарні. Офіційна причина — поліорганна недостатність. Чоловік вже нібито був без свідомості, але немає жодних даних, як довго він перебував у даному стані. Дружина та син померлого утримуються від коментарів, а от колеги та друзі, яких у Сергія, звісно, була велика кількість, активно розповідають про те, яким же чоловік був в останні дні свого життя.

Близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні

Легендарного коміка Сергія Сивоху поховали
Близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні

Виявляється, свій 50-й день народження він провів не у колі родини, а рушив на відпочинок. Так, цей особливий день він провів з Тетяною Лазарєвою. Чоловік їздив до подруги у гості в Іспанію, де вона мешкає зараз. Саме так він вирішив відсвяткувати ювілей. Зірки їздили до Гібралтару, він казав, що з дитинства зачаровувала ця назва, дуже хотів потрапити на цю територію.

Друг покійного Сергій розповів, що він разом із своїми друзями возили фурами в Україну із-за кордону гуманітарну допомогу. Чоловік дізнався про це не від нього, а від спільних друзів-волонтерів, які співпрацювали із Сивохою. Про хворобу чоловік також знав, але не розпитував зірку, що саме з ним відбувається. Все нібито було видно.

За його словами вже тоді Сергій сильно схуд, а також пересувався за допомогою милиць. Мовляв, на це навіть важко було дивитися. І тим не менш оточуючі не підозрювали, що Сергій піде з життя так скоро. В останні його друг розмовляв з ним за тиждень до його смерті.

Нагадуємо, що декілька років тому Сергій Сивохо тривалий час лежав у комі. Також зірка переніс декілька складних операцій і був вимушений втратити неймовірну кількість ваги для того, аби продовжити лікування.

Звісно, чоловік зібрав купу компліментів за свої старання, однак він насправді зізнавався, що це було питання життя та смерті, і іншого виходу в нього просто не було.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.