|
01.04.2024 19:49

“Здійснена мрія”: Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу виїхала з України, і не одна

Мурат та Лілія побралися влітку 2023-го. Здавалося, що в парі все прекрасно. Після весілля закохані рушили у подорож, в яку взяли своїх дітей Олександру та Софію. Зіркова мачуха прекрасно поламала з дочкою бізнесмена. Мурат же зізнавався своїй пасербиці, що любить її як рідну.

Тому для публіки розставання пари стало справжнім сюрпризом. Але з іншої сторони історія з Ані Лорак, коли Мурат попався на зраді, все ж таки відкидала свою тінь на цей шлюб і підказувала, що така ситуація може статися знову.

Зокрема, у своїх коментарях Лілія неодноразово натякала, що розрив стався саме через невірність підприємця. Але офіційно причина не названа.

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала з України

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала з України

Майже одразу після розставання Мурат знайшов іншу. В мережі ходять чутки, нібито через неї розкол в родині і відбувся. Втім, Анастасія Фоксі запевняє, що коханкою не була.

Бізнесмен же залишає усі здогадки на фантазію публіки, і лише регулярно нагадує про те, що особисте життя з користувачами обговорювати не хоче і не збирається. Лілія Реус же лише нещодавно змогла оформити розлучення офіційно, після чого забрала дочку, і разом з подругою рушила на відпочинок. Зараз красуня за кордоном.

У поїздку візажистка вирушила відразу після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У Єгипті Реус відпочиває разом із подругою Дар’єю та донькою Олександрою. У ролику вони всі знялися в аеропорту, а також у купальниках на тлі басейну, виконуючи той самий танець.

“Здійснена мрія”, – написала Реус.

Нагадуємо, що раніше Лілія зізнавалася, нібито після розлучення цілком серйозно розглядала варіант еміграції до Ірландії, і навіть збиралася це зробити, але через приблизно місяць повернулася до України, імовірно, для оформлення розлучення та майнових питань.