|
01.04.2024 20:09

Талановита дівчинка: Олена Мозгова похвасталась футболкою з малюнком своєї молодшої дочки від Аксельрода

50-річна продюсерка Олена Мозгова мати трьох доньок. Старшій Зої вже виповнилося 30 років, середня Євгенія, яка народилася у шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим, нещодавно відзначила 26-річчя, а молодшій Соломії від співака Девіда Аксельрода у 2024 році виповниться 9. Дві дорослі дочки не публічні особи, тому Мозгова дуже мало розповідає про них, а ось молодшу Солю, Олена показує регулярно. Мало того, знаменитість не втрачає нагоди похвалитися талантами дівчинки.

Олена Мозгова та її дочка від Девіда Аксельрода

Так, напередодні Олена Мозгова оприлюднила свою фотографію, на якій позувала у стильних варених джинсах, світлих черевиках, блакитному пальто-оверсайз та футболці з яскравим принтом. У коментарі продюсерка похвалилася, що малюнок на її футболці намалювала Соломія. Тепер кожен, хто відправить донат на потреби української армії, може отримати модний аксесуар із зображенням мімози.

Також у своїх соціальних мережах Мозгова показала, як виглядає оригінальний малюнок Соломії.

Олена Мозгова похвалилася малюнком своєї молодшої дочки

У Мережі відразу з’явилися коментарі:

“Талановіта!”, “У Солі вже бренд”, “Дуже чекаю вже на ці круті фублолки”, “Солічка неперевершена! Дуже гарно та вишукано! Молодчинка!”, – коментували українці.

Нагадаємо, що дочка Девіда Аксельрода та Олени Мозгової дуже творча та талановита дівчинка. Так, до війни продюсер показувала, як Соломія розмалювала свою першу писанку.

Соломія розмалювала свою першу писанку

Ось ще кілька робіт маленької Солі.

Малюнки Соломії

Нагадаємо, що нещодавно Олена разом із молодшою донькою побувала у Львові. Як розповіла Мозгова, Соломії дуже сподобалося місто, і дівчинка попросила маму обов’язково привести її туди знову. На згадку про прогулянку вуличками стародавнього міста Олена влаштувала для доньки справжню фотосесію. Вийшли дуже атмосферні кадри.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

А що ви скажете з цього приводу?