|
02.04.2024 13:39

“Без драми і без образ”: Санта Дімопулос розлучилася з другим чоловіком та назвала причину розірвання шлюбу

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко здавалися абсолютно ідеальною парою. Попри велику різницю у віці та різні сфери діяльності, вони ніби були одним цілим. Екс-пара виховує разом двох прекрасних діток, і свого часу показала користувачам, як виглядає гармонійна та щаслива сім’я.

Але вже в 2023-у у користувачів з’явилися підозри на рахунок того, що стосунки дали тріщину. Санта почала здебільшого викладати публікації, на яких з’являлася без чоловіка, і навіть не згадувала його у своїх дописах. Ще більш підозрілою була її поїздка в Київ разом з сином.

Санта Дімопулос повідомила, що розлучилася з другим чоловіком

 Санта Дімопулос повідомила, що розлучилася з другим чоловіком

І ось нарешті Санта розвіяла підозри та здогадки і дала відповідь на німе питання, яке повисло у повітрі.

Дімопулос оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона розлучається з бізнесменом Ігорем Кучеренко. Офіційна причина — неможливість далі рухатися та розвиватися разом. Примітно, що за ці 2 роки сім’я постійно змінювала місце проживання, перебуваючи то в Дубаї, то в Іспанії, то у Франції.

У дописі Санта також подякувала колишньому чоловіку за увесь цей досвід та час, який вони провели разом. Також зірка зізналася, що нібито у розставання також є любов та прийняття.

Нагадуємо, що раніше Санта неодноразово отримувала запитання від співвітчизників на рахунок своєї російської мови, а також втечі за кордон. Співачка заявила, що повністю підтримує Україну і бажає їй перемоги, але розмовляє рідною мовою, і коли з нею говорять українською переходить на українську.

При цьому зірка тоді зазначила, що її засмучує, ніби українці боряться одне з одним, а не проти ворога. Дані заяви по впливали на публіку по-різному, але у Санти яке раніше велика кількість шанувальників та людей, які щиро засмучується, коли вона ділиться подібними сумними новинами, як розлучення з коханим чоловіком.