“Критерій номер один”: Санта Дімопулос публічно назвала причину, через яку не повертається на Батьківщину

Знаменита українська співачка та спортсменка Санта Дімопулос вперше розповіла про те, чому не повертається до України та продовжує жити за кордоном.

Знаменита українська танцівниця, співачка та спортсменка Санта Дімопулос знаходилася за кордоном ще до 2022-го. Красуня з’являлася то на Мальдівах, то в Європі, то в інших елітних місцях.

Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України

Санта Дімопулос покинула чоловіка в Новий рік
 Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України

А вже згодом стало зрозуміло, що вона найближчим часом не повернеться до Києва. Зірку неодноразово критикували за її позицію, але Санта завжди говорила про те, що в неї двоє маленьких дітей, про яких вона має подбати, а тому вона не збирається їхати на батьківщину найближчим часом.

При цьому часом Санта виводила підписників з себе елітним образом життя, розкішними сукнями, подорожами, а також небажанням переходити на українську. У своїй позиції Дімопулос була достатньо тверда, і поки що їй не зрадила.

Однак, на питання поставлені їй українською мовою вона зазвичай відповідає також солов’їною, таким чином підкреслюючи, що ставиться з повагою до своїх підписників і переходить на той режим комунікації, який зручний для її співбесідника.

А от на батьківщину її поки що не тягне. Нещодавно вона отримала запитання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок майбутнього в Україні, і дала однозначну відповідь. За її словами, майбутнє туманне, а тому вона поки що поза межами батьківщини.

Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України. Скріншот особистої сторінки зірки

“Зараз не бачу майбутнього в Україні, що буде далі – не знаю. Україна – моя Батьківщина, моє серце. Намагаюся не мучити себе думками про майбутнє, я вдячна за все, що є в моєму житті на даному етапі та приймаю зміни як є” , – Написала Санта у себе в Instagram.

Нагадуємо, що останні декілька років знаменитість активно займалися духовними практиками та ділилася новим досвідом зі своєю аудиторією. Основний дохід у Санти, судячи з усього, також йде через блог.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.