|
03.04.2024 13:54

“Не можу собі це дозволити”: Приходько перевезла своїх 3 дітей із заміського будинку і відповіла чому

Знаменита співачка Анастасія Приходько після 24 лютого одразу ж почала активно висловлюватися на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок своїх колег, а також поведінки російських артистів. І це при тому, що свого часу Настя сама представляла російську федерацію на Євробаченні.

Особливо від неї діставалося Потапу та Владу Ямі. Але варто відмітити, що деякі не мовчали і давали жорстку відповідь співачці, що переростало у справжні скандали.

Анастасія Приходько переїхала із заміського маєтку та розповіла чому

Анастасія Приходько переїхала із заміського маєтку та розповіла чому

Сама ж Анастасія на даний момент являється багатодітною матір’ю. В неї троє маленьких дітей. Більше двох років тому вона ще жила з чоловіком у розкішному маєтку за містом. Співачка гостинно приймала у себе різних журналістів, які з інтересом знімали інтер’єр будинку.

Але зараз стало відомо, що виявляється він вже не служить домом для сім’ї. Анастасія та її діти були вимушені виїхати з нього через відсутність почуття безпеки.

“Вони перебувають в певному місці, вони в Києві, але не буду казати де. Постійно їздимо, сьогодні поїдемо самі додому, але дітки мають бути в безпечних місцях, бо зараз дуже сильно напружена ситуація. І працювати, і їздити в метро, й не спати – це складно”, – розповіла зірка у “ЖВЛ”.

Нагадуємо, що раніше Анастасія розповіла, що через стрес, який в неї був постійно на тлі подій в країні співачка набрала вагу. Зірка заявила, що буде намагатися повернути форму та сіла на жорстку дієту.

Користувачі люблять артистку саме за те, що вона чесно розповідає людям про те, через які труднощі проходять проходить, і це дозволяє підписникам відчути себе краще, так як вони знають, що зіштовхнулися з цими викликами та негараздами. Так само Приходько не приховує, що хоча і не евакуювалася з дітьми за кордон, все ж таки намагається максимально забезпечити їм комфорт та безпечне існування.