|
07.04.2024 16:57

“Не хочу, щоб вони ревнували”: Цибульська розповіла, чому від їхнього дуету з Дзідзьо не буде нових пісень

Дует зіркових кумів запам’ятався українським слухачам. На спільних кліпах Цибульської та Дзідзьо мільйони переглядів. Проте попри шалений успіх, співачка заявила, що не буде більше співати з Михайлом.

Навколо Олі та Михайла вже давно ходять чутки про можливий роман. Мов, що то за кума, що під кумом не була. Зірки ніколи не підтверджували це, проте не заперечували близькі дружні стосунки. Щобільше, певний час чоловік Олі ревнував кохану до виконавця. Але згодом зрозумів, що це безпідставно. Проте, не плітки стали причиною завершення співпраці артистів.

Оля Цибульська розповіла, чому перестала співати з Дзідзьо

За словами Олі, працювати з кумом їх було комфортно, але її вже досить. Вона розуміє, що зараз Михайло змінив імідж та поринув у спільно творчість з Олександром Пономарьовим. Саме це й стало однією з причин розпаду дуету. Співачка не вважає за потрібним втручатися в тандем виконавців та заважати їх співпраці. Оля зауважила, що конфліктів та сварок з кумом у неї немає. Вони продовжують спілкуватися та підтримують теплі стосунки.

“Та все. Нам вже вистачить. Ми вже наспівалися разом. Тепер він з Пономарьовим. Не хочу, щоб вони ревнували один одного до мене. Дуети – це така штука. Ну в нашому випадку з Мішею це було так експресивно, емоційно, якось натурально”, – з іронією розповіла Оля і єфірі програми “Сніданок з 1+1”.

Оля Цибульська розповіла, чому перестала співати з Дзідзьо

Нагадаємо, зірки стали кумами після роботи над кліпом “Чекаю. Цьом”. Артистки стали хрещеними батьками Дениса, сина Надя – музи та головної натхненниці групи DZIDZIO. Ця подія дуже зблизила команду співака.