Мама Вєрки Сердючки замилувала світлинами з вагітною донькою: “Найтепліше на згадку, бо швидко плине час”

Інна Білоконь зовсім скоро стане бабусею. Тому, разом зі своєю донькою, дінка вирішила відзняти пам'ятну фотосесію та поділилися милими фото з підписниками.

Радісну звістку про вагітність донька Інни Білокінь повідомила нещодавно. Яна вирішила не розкривали подробиць свого “цікавого” стану. Однак, нещодавно у свій Instagram вона виклала відео зі спільної з мамою фотосесії.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою
Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

На короткому відео донька з мамою послали у схожих образах. Жінки одягнуті у світлі джинси. На Інні біла сорочка, а Яна оголила живіт та одягнула короткий топ. Неозброєним оком видно, що родички дуже сході, а їх луки влучно доповнюють одне одного.

На відео, Інна турботливо обіймає донечку та ніжно цілує животик з ще не народженим онуком. Або онучкою. Фотографії прям випромінюють тепло та сімейне щастя. Жінки дуркують та схоже, весело проводять час.

“Найтепліше відео на згадку, бо розумієш, як швидко плине час. Мама”, – підписала допис жінка.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою
Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Шанувальники не забарилися та відразу почали писати коментарі. Вражені вродою жінок, підписники роблять компліменти та бажають Яні легких пологів і здорової дитини.

“Які ви красуні, просто вогонь. Найкращі, люблю вас”, “Дивовижні”, “Так зворушливо. Такі гарні”, “Як ніжно”, “Які ви класнючі! Самі чарівні, самі милі, самі теплі і ніжні миті життя”, – написали підписники.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою
Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Нагадаємо, Яна Макогон вийшла заміж восени минулого року. Про її обранця нічого не відомо. Проте, Інна Білокінь була дуже щаслива за доньку та перша опублікувала знімки з її весілля.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою
Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Сама ж Інна вже 30 років щасливо заміжня. Її чоловік не медійна особистість. Відомо, що його звати Олег, а родина має спільний бізнес, вони розводять породистих собак. Яна єдина дитина в родині, тож отримує всю любов та увагу батьків.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?