|
12.04.2024 13:01

Кравець, Фреймут та Бабкін показали, що світ клином на дітях не зійшовся: багатодітні родини в шоу-бізнесі

Олена Кравець

Зі своїм коханим чоловіком Сергієм Кравцем, зірка “Жіночого кварталу” Олена разом вже 22 роки. У родині є трійко дітей – 20-річна донька Марія та двійнята Ваня і Катя, яким минулого року виповнилася 7.

Багатодітні батьки українського шоу-бізнесу

Олена зізнається, що народження двійнят стало неабияким випробування для подружжя. Певний час в їх стосунках була криза, яку вони успішно подолали.

Багатодітні батьки українського шоу-бізнесу

Ольга Фреймут

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут є багатодітною мамою. Від першого шлюбу з британцем, на ім’я Ніл, жінка народила донечку Злату, яка нині живе в штатах та планує працювати створенням фільмів. Крім того, дівчина запустила власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING.

Багатодітні батьки українського шоу-бізнесу

Наразі, жінка щаслива у шлюбі з другим чоловіком – Олександром Локотком. Разом з генеральним директором Нового каналу телеведуча виховує двох дітей Валерія та Євдокію. Під час повномасштабного вторгнення родина проживає в Лондоні.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій одружений вже майже 15 років. Його обраниця Сніжана народила у шлюбі трьох дітей – дочку Веселину, синів Артура та Єлисея. Крім того, у чоловіка є син від першого шлюбу. Він запевняє, що родина, це найцінніше у його житті. Тому музикант старається підлаштовувати свій графік так, щоб якнайбільше часу проводити вдома.

Багатодітні батьки українського шоу-бізнесу

Тимур та Інна Мірошниченки

Сім’я Мірошниченків дійсно є зразковою. Вони у шлюбі з 2018 року і за цей час їх родина поповнилася трьома дітками. Двоє з яких рідні – Мія та Марк та всиновлений Марсель. Пара планувала взяти дитину з дитбудинку ще до повномасштабного вторгнення, а війна лише стимулювала їх пришвидшити цей процес.

Багатодітні батьки українського шоу-бізнесу