|
11.04.2024 09:53

Публіка не забула цього флірту: Раду Поклітару заговорив про роман із заміжньою мамою двох Могилевською

Днями хореограф-постановник Раду Поклітару став новим гостем проєкту “Наодинці”. В рамках цього інтерв’ю артист розповів про свою творчу діяльність, однак не оминув і тему особистого життя. На запитання інтерв’юера, чи був у Поклітару роман зі співачкою Наталією Могилевською, чоловік відповів дещо неоднозначно. Він вважає, що в цій ситуації жінка повинна прокоментувати тему публічно.

“Наберіть Наталію Могилевську і запитайте, що вона про це думає”, – коротко висловився Раду.

Річ у тім, що зіркові колеги знайомі вже протягом багатьох років. Раніше Поклітару та Могилевська разом відвідували світські заходи та творчі вечори. Також зірки брали участь у зніманнях розважального талант шоу “Танці з зірками”, де були членами журі. Тоді Наталія та Раду демонстрували глядачам свої взаємодії, фліртували та викликали цікавість до свого тандему. Саме це й спровокувало чутки про можливий роман артистів. Наразі плітки стихли, однак шанувальникам не менш цікаво дізнатись правду про взаємини зірок.

Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською

У інтерв’ю хореограф також розповів, що не привітав Наталію з появою у неї двох названих донечок. Поклітару зізнався, що відчуває сором щодо цього, проте, за його словами, він людина, яка взагалі нікого ні з чим не вітає. Ба більше, Раду не відвідує ані дні народження, ані інші важливі події в житті найближчих.

“Зараз ви подумаєте, що я такий похмурий інтроверт, ну може так воно і є. Це відбулось з роками, такого не було раніше”, – каже хореограф.

Нагадаємо, взимку 2024 року співачка Наталія Могилевська сповістила шанувальників, що здійснила свою заповітну мрію – стала мамою двох сестричок. Виконавиця розповіла, що названі доньки потребували відчуття безпеки та захищеності, тож протягом тривалого часу вона тримала своє щастя в таємниці. Наразі Могилевська будує щасливу родину разом зі своїм коханим Валентином.

Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською