“Було багато можливостей”. Могилевська пояснила, чому не виїхала з України та вразила реальною причиною

Наталія Могилевська вперше дала ексклюзивний коментар на рахунок того, чому все ж таки не поїхала з України 2 роки тому. Що зупинило зірку від евакуації?

2 роки тому Наталія Могилевська опинилася серед тих зірок, які попри небезпеку та непередбачуваність майбутнього прийняла рішення залишитися на батьківщині і працювати над тим, що може принести реальну користь. В результаті, зірка вже незабаром почала гастролювати з благодійними концертами та збирати гроші, які направлялися волонтерам.

У цій непростій задачі їй допомагав коханий чоловік Валентин. Як зізнавалася зірка, це були перші її стосунки за 10 років.

Наталія Могилевська розповіла, чому не евакуювалася з України

Наталія Могилевська розповіла, чому приховує прийомних дочок
Наталія Могилевська розповіла, чому не евакуювалася з України

Окрім того, артистці дісталося за російську мову та не бажання переходити на солов’їну. Але вже пізніше Наталія з гладила гострі кути, і публіка швидко забула про даний інцидент.

До сьогодні Наталія активно їздить Україною з концертами і зараз виконує обов’язки прийомної матері, адже в новорічну ніч стало відомо, що вона удочерила двох дівчаток.

І лише нещодавно Могилевська пояснила, чому разом з дітьми все ж таки не поїхала з Батьківщини і попри все залишалася тут. Також Наталія під час інтерв’ю на каналі Ukraine World News також наголосила, що на відміну від своїх колег популяризувала українську мову.

“У мене таке прізвище, у мене таке коріння, я настільки українка. Мій дід — викладач української філології в червоному університеті. Саме він прищеплював любов до української мови Рибчинського, це його учень, і Ніні Матвієнко. Я назавжди залишаюся в Україні. У мене було так багато можливостей поїхати. Я настільки люблю Київ. І я дуже багато з 1999-го роблю для розвитку українського шоу-бізнесу, української культури. Тоді не модно було співати українською, але у мені вже з’явилася пісня Місяць. А до ніше з Рибчинським пісня Самота”

Тож співачка зізналася, що насправді залишилася в Україні саме через свій патріотизм.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?