|
11.04.2024 14:40

Чому Лілія Ребрик, якщо її чоловік Дикий, а батьки – Тодорюк: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Красивий псевдонім — звична справа для представника шоу-бізнесу. Адже взнаваність є ледь не найпершим кроком до високих гонорарів та популярності, яка залишається високою роками.

Придумати хороший псевдонім часом буває доволі нелегко. Хтось бере прізвище своїх мам або раніше знаменитих людей, а хтось взагалі просто придумує.

Лілія Ребрик розповіла, чому не взяла прізвище батьків чи чоловіка

Лілія Ребрик розповіла, чому не взяла прізвище батьків чи чоловіка

Лілія Ребрик же в свою чергу обрала вельми популярне прізвище через хороше звучання. За рахунок цього глядачів здебільшого навіть не виникало думки про те, що це не справжнє прізвище ведучої та акторки.

У цьому вона зізналася лише декілька років тому. Також зірка заявила, що насправді в неї була спокуса змінити псевдонім на прізвище чоловіка — Дика. Однак це стало серйозним викликом для неї через неймовірну кількість документів, які їй необхідно було переоформити.

“Я, до речі, коли вийшла заміж, я вирішила: Ліліана Дика, Дика Лілія, дуже красиво звучить, але стільки документів треба було переробляти, стільки всього. Думаєш, ну хай я там буду Ліліана Тодорюк, там Лілія Ребрик, а там уже Лілія Дика – у душі”, – розповіла телеведуча.

Примітно, що батьки Лілії дійсно носять прізвище Тодорюк. Насправді, воно також прекрасно підходить ведучий, але судячи з того, що вона добилася серйозних успіхів в Україні, рішення було прийнято правильне.

Нагадуємо, що не так давно Лілія стала багатодітною матір’ю, адже привела на світ третю дочку. Дівчинка отримала незвичайне ім’я, яке складається з імен її батьків та сестер.

При цьому зірка наштовхнулася на серйозну критику, яку зовсім не очікувала почути від публіки. Підписники звинувачували ведучу у тому, що вона вирішила народити спеціально, аби чоловік зміг виїхати за кордон. За знаменитість вступилися її колеги, які допомогли їй впоратися з хейтом.