|
13.04.2024 18:19

Залишила Потапа заради нього? Настю Каменських заскочили в обіймах зірки серіалу “Паперовий будинок”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато років чує про себе найрізноманітніші чутки, і ним вона завжди активно протистояла, розповідаючи глядачам, як все насправді.

Але правда в тому, що частина цих чуток в результаті виявилися правдивими. Наприклад, плітки про її роман з Потапом були абсолютно виправданими, про що шанувальники, звичайно, дізналися набагато пізніше.

Коли Олексій та Настя влаштували свято на честь свого весілля, лише тоді стало відомо про їхній статус стосунків. І це при тому, що торжество було зроблено не просто для того, аби добре провести час, а не без бажання пропіаритися.

Настю Каменських заскочили в обіймах зірки серіалу “Паперовий будинок”

Настя Каменських показала фото з зіркою серіалу Паперовий будинок. Артистка з чоловіком Меган Фокс

2021 року Потап неодноразово говорив про те, що планує вивести свою дружину на світову сцену і зробити її іспаномовною зіркою.

Настя Каменських ідеально вивчила мову завдяки допомозі Мішель Андраде, і вже почала з’являтися на іспанських телеканалах, як у життя українців у зірвалася страшна біда. І звісно, плани змінилися, однак Настя все одно повернулася до них.

Зараз артистка здебільшого знаходиться за кордоном, і робить все можливе, щоб розповісти про себе світу. Глядачі ставляться до цієї ситуації по-різному. Хтось вірить у зірку, хтось навпаки вважає, що це виглядає дивно. Тим не менш, нещодавно Настя Каменських з’явилася в обіймах всесвітньовідомий знаменитості, який прославився завдяки своїй ролі у серіалі “Паперовий будинок”. Сталося це на премії.

Настя Каменських була єдиною публічною людиною з України, яку запросили. Як зазначила співачка, важливо всіма методами привертати увагу до подій в Україні. Тож, артистка відвідала музичну премію і вкотре нагадала про боротьбу українців. За словами Насті Каменських, вона в усіх інтерв’ю розповідала про Україну.

Настя Каменських показала фото з зіркою серіалу Паперовий будинок

Раніше вже з’являлася інформація про те, що нібито Настя Каменських зустрічається з іноземцем. Однак навряд мова йде про актора. Тим паче, що останнім часом співачка якомога частіше намагається нагадати про те, що вона дійсно кохає свого чоловіка і йти від нього не збирається.