|
14.04.2024 15:42

Важкохвора Катерина Тишкевич вперше розкрила подробиці свого лікування після реанімації: “Ситуація складна”

Знаменита українська акторка Катерина Тишкевич зробила коментар на рахунок стану свого здоров'я, а також процесу лікування, який забирає в неї останні декілька років дуже багато сил та енергії.

Декілька місяців тому родина знаменитої української акторки Катерини Тишкевич була вимушена просити у українців гроші для того, щоб витягнути артистку з реанімації. Так, знаменитість приїхала лікуватися до Одеси, але в результаті її стан значно погіршився, почав відбуватися сепсис.

Катерина тиждень пролежала в комі, з якої її час від часу виводили. За ці 7 днів родина витратила приблизно 300 тисяч гривень для того, щоб повернути до життя акторку.

Лікарі говорили про те, що є високий ризик того, що дівчина помре, але все ж таки вона залишилася живою і вже через декілька тижнів потішила фанатів новорічними фотографіями з коханим.

Катерина Тишкевич розповіла подробиці лікування своєї важкої хвороби

Катерина Тишкевич розповіла подробиці лікування своєї важкої хвороби

“Днями була ще в одного невролога. Виявляється, що я не всіх ще обійшла в Україні. Він сказав, що ситуація складна. Я дійсно перепробувала вже майже всі різновиди антидепресантів, що впливають на хронічні болі, і була у всіх лікарів. Він підтвердив, що їхати кудись за кордон сенсу немає, бо протоколи одні і ті самі на хронічний головний біль”

Також зірка зізналася, що лікар їй сказав, нібито вона недостатньо лікувалася препаратом, який для неї підібрали, і для того, щоб відчути хочаб якісь зміни, необхідно лікуватися приблизно 2 місяці, вона ж натомість пила його всього 3 тижні.

За словами Катерини, її не полишають головні болі, які заважають їй жити. В результаті, їй стали комбінувати ліки, що насправді дуже важко для її здоров’я, і неймовірно шкідливо. Тишкевич намагається знизити рівень небезпечності, але презентацій все зводиться до того, що лікування виходить неефективним.

Нагадуємо, що вперше про хворобу Катерина стало відомо 2 роки тому. На той момент лікарі розводили руками і взагалі не могли поставити ніякого діагнозу і підібрати відповідний лікування. Зараз Тишкевич має певні протоколи на руках, які допомагають її побороти свій стан.