“Молимося і віримо”: Катерина Тишкевич прийшла до тями після реанімації та ощасливила маму з чоловіком

Рідні важкохворої Катерини Тишкевич вийшли на зв'язок та повідомили про те, що акторці стало трохи легше і її перевели з реанімації до звичайної палати.

Днями українські зірки почали поширювати допис, в якому в просили усіх українців долучитися до збору коштів, які мали бути направленими на лікування важкохворої Катерини Тишкевич.

Про свій стан акторка розповідала ще 2 роки тому. На превеликий жаль, діагноз встановити на той час не вдавалося. Але і зараз сім’я не поширюється про те, що саме стає причиною її так сильного занедужав дня.

Катерина Тишкевич прийшла до тями після реанімації

Катерина Тишкевич потребує серйозного лікування
Катерина Тишкевич прийшла до тями після реанімації

Зокрема, декілька днів тому стало відомо про сепсис в організмі артистки. Катерина Тишкевич потрапила до реанімації і провела там близько тижня.

За цей час на її лікування було витрачено близько 300 тисяч гривень. Звісно, покрити усі розходи родина самостійно не змогла, тому була вимушена звернутися до акторської спільноти та звичайних користувачів, які почали швидко відгукуватися на трагедію, що розгортається на очах.

Неодноразово рідні зірки говорили про те, що стан критичний і важлива кожна копійка. На щастя, Тишкевич прийшла до тями і ба більше, з реанімації її навіть перевели до звичайної палати. Про це повідомив її чоловік.

А до коментарів нещодавно долучилася і матір, яка зізналася, що зараз вони моляться за здоров’я дівчини і роблять усе можливе, аби вона змогла побороти свій стан.

Так, перш за все жінка подякувала усім, хто хвилюється за її дочку, а також додала, що Катерині потрібні тільки гроші, але слова та молитви, які коментатори одразу ж почали публікувати в коментарях.

“Ми відчуваємо, скільки йде до нас духовної підтримки, і розповідаємо про це Каті. Молимося і віримо, – заявила вона у своїй публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. — Фінансова допомога друзів і колег також дуже важлива в боротьбі. Дякую вам усім за допомогу в такий складний для нас час. Катя дуже сильна. Але в неї ще купа справ у світі. Тому боремося”

Сама Тишкевич на зв’язок не виходить, а останній кадр, який був доступний користувачам, був зроблений у реанімації.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?