|
14.04.2024 17:29

Не пройшло і року: чому Аліна Гросу та молодий красень-бізнесмен Комков розлучилися невдовзі після весілля

Своє перше весілля Аліна Гросу зіграла з великим розмахом та не жаліла ніяких коштів на свято. Поговорювали, що було витрачено близько 100 тисяч доларів.

Близько 5 років Аліна Гросу витратила на навчання в Москві. Співачка зізнавалася, що далося їй це дуже непросто. Однак, з російської федерації Аліна все ж таки повернулася не самотня. Там їй зустрівся чоловік, який невдовзі став її обранцем.

Мова йде про московського бізнесмена Олександра Комкова. За невідомої причини пара все ж таки вирішила оселитися в Україні. Можливо через творчість артистки. Після розкішного весілля Віталії Аліна та Олександр отримали в подарунок квартиру від батьків, в якій розпочали ремонт.

Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

Але заселитися в нові апартаменти молоді люди не встигли, тому що вже через півроку було оголошено про розлучення. Цікаво, що Аліна Гросу вирішила не приховувати жодної деталі розставання.

Вона зізналася, що Олександр насправді був зацікавлений в грошах. Мовляв, попросив у неї перерва в стосунках, а сам тим часом пішов до іншої жінки, яка була не тільки старша за неї, але і набагато багатша.

Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

І нібито про цей нюанс Олександр розповів своїй дружині самостійно. Коли ж на стороні стосунки не склалися, Комков намагався повернутися назад, але Аліна його не пробачила.

Батько Гросу журналістам розповів, що взагалі не вподобав зятя, але жодним чином не намагався протистояти йому чи вмовити Аліну почекати. Мовляв, дав дочці розкіш самостійно пройти цей етап та набратися досвіду.

Зараз Аліна Гросу знову заміжня. Новина про її весілля прийшла зі Сполучених Штатів Америки. На даний момент невідомо, хто став її обранцем. Подейкують, що це Роман Полянський, з яким, як здавалося, співачка розійшлася.

Артистка приховує особистість коханого навмисно, але її подруга розповіла пресі, що нібито чоловік Аліни має пряме відношення до шоу-бізнесу, а тому в них є навіть момент конкуренції. На даний момент саме тому Гросу не хоче виводити його з тіні.