“Мама мені не сказала”: 27-річна Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Знаменита українська співачка Аліна Гросу повідомила з Індії, що була не в курсі щодо стану своєї бабусі. Що сталося у родині артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року стало відомо, що Аліна Гросу проходить через дуже непростий період свого життя. У артистки з’явилася хвороба, про яку вона рідко розповідає своїм шанувальникам.

Спочатку Аліні ставили крапельниці, але згодом все стало набагато серйозніше, і вона пройшла через кількагодинну операцію. Що саме стало причиною поганого здоров’я співачки невідомо. Аліна принципово не розкриває деталі діагнозу.

Аліна Гросу розповіла про свою хворобу з Індії
Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Втім, після її поїздки до Сполучених Штатів Америки, де вона мала проходити курси по підвищенню кваліфікації, Гросу раптово перемістилася в Індію. Сталося це через необхідність подальшої реабілітації. Виконавиця зізналася, що самостійно не справляється.

Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Але це не єдина проблема, з якою на даний момент бореться родина спіапчки. Нещодавно Аліна повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що виявляється її бабусю забрали на швидкій. І вона про це не знала.

Інформацію про стан здоров’я рідної людини Аліна отримала від абсолютно незнайомої дівчини, яка написала їй в особисті повідомлення в Instagram. Наскільки зрозуміло з тексту, бабуся Аліни Гросу має серцево-судинне захворювання.

Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

“Сьогодні дуже дика ситуація сталася. Мені одна дівчина написала в дайрект: “Не переживайте, ваша бабуся у безпеці зараз, ми її веземо у кардіодиспансер”. І присилає мені фотографію моєї бабусі з швидкої допомоги. Так як я дуже емоційна, у нас в сім’ї не завжди мені кажуть, що трапляється, тому що я дуже все близько до серця сприймаю, в мене вже все, паніка і тому подібне, і мама мені не сказала”, — зізналася Аліна.

Подробиць стану своєї бабусі при цьому виконавиця не розкрила.

Схожі статті