|
14.04.2024 18:21

Роман між суддями “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво готовий конкурувати з немолодим бойфрендом Мартиновської

Вже протягом багатьох років мережею час від часу ширяться здогадки про можливі романи між суддями кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф”. В ефірі проєкту знаменитості демонструють глядачам цікаві взаємодії та підігрівають чутки про романтичні стосунки. Ба більше, у своїх фотоблогах Instagram Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський публікували відео солодких поцілунків та обіймів. Проте в інтерв’ю шеф-кухарі стверджують, що їх об’єднують виключно дружні взаємини.

Не відстає й Ектор, канадський кухар полюбляє шерити спільні світлини зі своєю зірковою колегою. Нещодавно Хіменес-Браво опублікував селфі з Мартиновською у Insta-storie. На знімку, замість логотипа проєкту “МастерШеф”, чоловік домалював між ними серце.

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська зачарували спільним романтичним селфі

Нагадаємо, цієї весни Ольга Мартиновська вперше розповіла про свої нові стосунки. Коханого шеф-кухарки звуть Русланом. Проте проказувати обранця Мартиновська поки не збирається. За словами зірки, на це є свої причини. Ольга зізнається, що її бойфренд протягом багатьох років перебував у шлюбі та має власних дітей, тож саме через це вона поки не готова робити їхні стосунки публічними.

В інтерв’ю для видання kp.ua шеф-кухарка поділилась, що вже познайомила свою доньку Віру з Русланом. Однак поки в їхніх взаєминах присутня напруга. Як розповіла Мартиновська, вони відчувають конкуренцію.

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська зачарували спільним романтичним селфі

Також суддя “МастерШеф” поділилась, що між нею з коханим можуть виникати певні непорозуміння. А зумовлені вони навантаженим графіком Мартиновської. Через знімання нових проєктів Ольга не може приділяти багато часу обранцю. Натомість в інтерв’ю знаменитість жартома пригадує слова своєї донечки:

“Я все життя таке терплю і то не ображаюся так сильно. А він що? Пару місяців. Хай потерпить”