“Закохалася вперше за багато років”: Ольга Мартиновська розповіла про нового коханого, і це не Ярославський

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про свої нові стосунки. З ким має роман зірка?

Після розлучення Ольга Мартиновської з її чоловіком Іваном наступили роки, впродовж яких її підозрювали у романі з Володимиром Ярославським. Зірка неодноразово спростовувала дані чутки, заявляючи, що вони лише друзі, але нічого не працювало.

І фанатів можна зрозуміти, адже в шоу-бізнесі є безліч історій, коли пари приховували та заперечували свої стосунки десятиліттями, а потім з’ясовувалося, що вони давно одружені. Але здається, що на цей раз шанувальники дійсно помилилися.

Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво
Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому вперше зізналася, що знаходиться в нових стосунках. Виявляється, роман триває лише місяць, але вперше за багато років Ольга може заговорити про те, що кохає і почуває себе коханою.

При цьому вона одразу дала зрозуміти, що її обранець — не Володимир Ярославський. Своє бачення цієї ситуації вона також описала. Мовляв, колега їй не підходить по параметрам. Він занадто для неї низький, а Ольга має потребу в чоловікові, який зможе носити її на руках.

Також Мартиновська зізналася, що у них з другом є уговір, згідно якого вони не будуть псувати дружбу інтрижкою.

“Зараз навіть я закохалася за багато років. В мене буквально як місяць почалися відносини. Відносини, в яких мене так люблять. І мені здається, що це по-справжньому. Я там губу розкатую, я жінка прагматична. В мене вже є там своя сім’я, діти, плани, робота”

До того ж відомо, що чоловік має пряме відношення до ресторанного бізнесу, тобто він колега Ольги Мартиновської і цілком імовірно, їм доводилося разом працювати, завдяки чому вони і змогли поближче познайомитися.

Що ж відбувається в особистому житті Володимира Ярославського досі залишається загадкою. Примітно, що раніше неодноразово з’являлися чутки про нібито його нетрадиційну орієнтацію, але це лише версія, яка взагалі нічим не підтверджена.

Схожі статті