|
16.04.2024 19:37

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Так, зараз молода артистка проживає в Москві разом зі своїм чоловіком та дітьми. Ще 2 роки тому публіка очікувала, що Тоня підтримує свою родину та батьківщину і покине столицю російської федерації.

Однак цього не тільки на сталося: акторка натомість і заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. На даний момент співвітчизники дівчини не мають можливості переглянути її блог.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

У своїх інтерв’ю Ольга В’ячеславівна не приховувала, що її дочці чимало дісталося від публіки. Спочатку зіркова мама намагалася захистити своє дитя, але потім визнала, що робити це публічно неетично, а тому вона просто не буде говорити про неї з журналістами.

І тим не менш, нещодавно Ольга В’ячеславівна пригадала про свою донечку. Зірка опублікувала у своєму блозі декілька фотографії з сакурою, а потім розповіла, що виявляється 15 років тому висадила дерево разом з Тонею.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

“Квітнуть красуні… Обожнюю… Пам’ятаю, як ми з доцею 15 років тому за ініціативи Ігоря Добруцького саджали на Пейзажці сакури та ялинки… Які ж вони прекрасні виросли… А на нашому дереві прижилася гілочка звичайної вишні, хтось прищепив. Дивовижно!” – написала акторка.

Так, акторка вже давно проживає в Москві, і дуже імовірно, що має російський паспорт, а її дерево досі росте в Києві.

Нагадуємо, що через свою дочку Ольга В’ячеславівна також посварилася з Ігорем Кондратюком, який припустив, що зірка моглаб припинити спілкуватися з власною спадкоємицею. Знаменитість це неабияк вивело себе, і вона навіть не приховувала реальних емоцій, які мала у зв’язку з почутим.

Сумська визнає, що ситуація вийшла не гарна, але запевняє, що вона не зможе відмовитися від своєї дитини і відвернутися від неї, що б там не було.