|
20.04.2024 08:57

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Родина Софії Ротару 2 роки тому потрапила у гучний скандал. Син та онук співачки намагалися незаконно перетнути кордон та втекти, в результаті чого були затримані прикордонними службами. Фото їхнього арешту одразу ж облетіло мережу, але Софія Михайлівна не поспішала давати коментарі, і, врешті-решт, зробила вигляд, наче нічого не відбувалося.

Онук Софії Ротару розповів про свою поїздку до Сполучених Штатів

Онук Софії Ротару промовчав про свою поїздку до Сполучених Штатів

Як стало відомо згодом Руслан так і залишився в Україні, а от його син Анатолій все ж таки виїхав за кордон. Спочатку молода людина засвітився у Франції, потім в Італії. Про свою втечу він не мовчав, і визнав, що таки виїхав, але не розповів як саме.

Онук Софії Ротару розповів про своє життя в Сполучених Штатах

На даний момент Анатолій продовжує займатися творчістю та музикою, і називає себе Шаманом. Музика його поки що не набирає популярності, але бабуся та рідні підтримують чоловіка у його починаннях.

Тим часом з’являлася інформація про те, що Софія Михайлівна придбала нерухомість в Італії, і одразу оформила її на свого сина. Можливо, втеча онука та цей крок якось пов’язані між собою. Однак, сам Анатолій днями показався у Сполучених Штатах Америки.

Кажуть, що зараз молодик приспівуючи живе у США на гроші своєї знаменитої бабусі. Він розвивається творчо і, згідно з останніми даними, навіть підписав контракт із місцевими колегами, але, мабуть, розкішне життя чоловікові з власних доходів не потягнути. На цей випадок завжди є заробітки співачки, що вже реалізувалася.

Тим часом на особистій сторінці хлопця в соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото, в якому Анатолій намагається копіювати героя Гете Фауста. У дописі до публікації молодик робить незвичайне зізнання через цитату класика.