|
20.04.2024 18:32

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Кар’єра Олі Полякової знову зазнала підйому, і не тільки завдяки її важкій праці. Хоча артистку постійно критикують за її репертуар, вона продовжує залишатися в усіх на слуху.

І нещодавно це відбулося через Влада Міцкевича, який вночі заявив про те, що мав роман з артисткою, яка до речі заміжня, і окрім того навіть жив з нею.

Твою чергу Оля заперечила дану інформацію і сказала, що нібито вони з шеф-кухарем просто були близьким друзями, але вона не очікувала, що він піде на подібне. При цьому Вадим Буряковський жодним чином не відреагував на дані новини.

Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

 Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

Цікаво, що Оля дійсно постійно виходила на зв’язок зі свого розкішного маєтку, в якому давно живе зі своїм чоловіком та дітьми. І виглядає доволі дивним той факт, що вона встигала нібито і на концертах виступати, і в маєтку проживати, і квартиру з Владом Міцкевичем ділити.

Тим часом сама артистка не тільки не засмучується через інформаційну хвилю, яка накрила її з головою, але й пожинає приємні плоди, адже зараз вона має можливість краще прорекламувати свій концертний тур. Нещодавно артистка з пакували свої валізи та рушила до Праги, де дала гучний концерт.

Оля Полякова дала гучний концерт у Празі

Афіша та відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, що Оля Полякова знаходиться в шлюбі зі своїм чоловіком понад 20 років, і в цьому союзі виховала двох дітей. Неодноразово зірка розповідала, що все ж таки думала про розлучення, але кожного разу справа до цього не доходило через думки про розподіл майна, а також неймовірну особистість її обранця, який навіть не хотів ділити нерухомість, а був готовий віддати їй все.

З Владом Міцкевичем Олю доля звела в минулому році, коли вони почали активно працювати над спільним проєктом.