|
22.04.2024 20:49

На фото Юрій Горбунов, Катя Осадча і величезний вагітний животик: як довго приховували статус “при надії”

Коли телеведуча Катя Осадча була вагітна другим і третім сином, то ретельно приховувала це доти, доки животик не став надто явним. Співачка Джамала теж не афішувала свою третю вагітність кілька місяців і оголосила про своє цікаве становище лише на початку лютого, коли оприлюднила атмосферне фото, на якому позує сидячи в кріслі з животиком, що помітно округлився.

Вагітна Джамала

У березні артистка вже оголосила стать майбутньої дитини і повідомила, що чекає на третього сина. З того часу фотографії вагітної Джамали регулярно з’являються в Мережі.

Так, напередодні український продюсер та шоумен Юрій Горбунов оприлюднив фотографію, де позує разом зі своєю дружиною Катею Осадчою, головним стилістом каналу 1+1 Ольгою Слонь та вагітною Джамалою. У кадрі артистка позувала у широкій чорній сукні з драпіруванням спереду. Її розкішне волосся було зібране у високий хвіст. Доповнили образ кілька прикрас у вигляді сережок-кілець та ланцюжків із підвісками.

Вагітна Джамала з’явилася на фото з Осадчою та Горбуновим

Нагадаємо, що співачка Джамала зовсім скоро стане багатодітною матір’ю. У родині кримсько-татарської артистки та переможниці “Євробачення 2016” та бізнесмена Бекіра Сулейманова з’явиться третій хлопчик. Пара виховує двох синів 6-річного Еміра та Селіма, якому у червні виповниться 4 роки.

Вагітна Джамала з з чоловіками та дітьми

Нагадаємо, що у 2024 році багатодітними батьками стали телеведуча та актриса Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий. У середині березня у сім’ї знаменитостей народилася третя дочка, яку назвали красивим ім’ям Аделіна.

Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку

Зірка “Світлого життя” Катя Осадча також є багатодітною мамою. У першому шлюбі з українським депутатом Олегом Поліщуком знаменитість народила сина Іллю, якому вже виповнилося 21 рік. У шлюбі з Юрієм Горбкновим народилося ще двоє синів – Іван та Данило.

Катерина Осадча розповіла про своїх синів