40-річна Джамала замилувала рідкісними світлинами двох помітно підрослих синів: красені вдягнули вишиванки

Відома українська співачка Джамала не часто показує на загал своїх синів. Проте, цього разу жінка зробила виключення та виклала коротке відео з дітьми.

Популярна українська виконавиця з кримськотатарським корінням Джамала не часто ділиться своїм особистим життям. А її маленькі синочки й зовсім рідко попадають в об’єктив фотокамери. Проте, цього разу відео зі значно підрослими синами зірка виклала в Instagram.

На короткому відео старший син Емір-Рахман і молодший Селім-Гірай одягнуті у традиційний український одяг. На хлопчиках однакові білі вишиванки з синьою вишивкою. Малеча помітно підросла. Не озброєним оком видно, що хлопчики дуже схожі.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів
Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Співачка зазначила, давно не робила професійних світлин з синочками. Діти ростуть швидко, тому Джамала трохи шкодує, що не проводила фотосесій. Тож можливо у найближчому майбутньому жінка порадує шанувальників новими відео та фото з дітьми. Підписники виконавиці чекають на новий матеріал.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів
Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Нагадаємо, у квітні 2017 року Джамала вийшла заміж за бізнесмена Бекіра Сулейманова. Весілля відбулося за всіма мусульманськими традиціями у Києві. Того ж року виконавиця повідомила про вагітність. А у 2020 році жінка народила другого сина. Зараз пара разом виховує нащадків.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів
Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Нещодавно Джамала привітала українців з прийдешніми зимовими святами. Вона зазначила, що Різдво та Новий рік не відчуваються такими ж радісними, як колись, але вона хоче хоча б трішки підняти настрій своїм шанувальникам.

“З прийдешніми святами. Вже два роки поспіль вони не відчуваються так, як колись, але так хочеться у ці дні трохи підняти ваш настрій. Знаю, це складно. Але принаймні, я буду знати, що робила все можливе для цього”, – написала Джа.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.