|
23.04.2024 16:22

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Днями співак Олексій Завгородній, що більш відомий, як Positiff з гурту “Время и Стекло”, розкрив нові подробиці роману із загадковою обраницею. У інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна Позитив зізнався, чому не показує шанувальникам спільні знімки з коханою. Репер пояснив, що планував зробити це у День святого Валентина, однак передумав у останній момент. За його словами, він відчув, що зараз не найкращий момент, щоб афішувати особисте життя.

Проте Позитив зізнався, що його обраниця вже давно хотіла б розкрити інтригу. Зауважимо, що стосунки пари тривають вже протягом 2 років. Користувачі мережі вже неодноразово припускали, хто ж насправді є коханою відомого співака. Поки шанувальники дотримуються теорії про Юлію Сахневич, як потенційну обраницю Завгороднього. Чутки про їхній роман почали ширитись після того, як зірки стали парою для проєкту “Танці з зірками”.

Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю

Нагадаємо, що раніше Олексій розповідав про плани на майбутнє. В рамках проєкту “Ближче до зірок” артист зізнався, що в цих стосунках не почуває себе обтяженим. Хоч артист має досить щільний графік, кохана з розумінням ставиться до його роботи.

“Зараз я з коханою більш відвертий в плані творчості і того, що коїться в душі. Тому що мене слухають, мене хочуть слухати”, – коментує Олексій.

Наразі співак комфортно почуває себе у цих стосунках, тож навіть зізнався, що це наштовхнуло його на думки про поповнення. За словами Позитива, від дуже хоче стати батьком. Останнім часом його неабияк зачіпають фільми, у яких показані взаємини батьків та дітей.

“Чіпляє так, що ти також хочеш якихось таких відносин”, – зізнається Олексій Завгородній.

Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю