|
25.04.2024 15:13

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу справжній поціновувач жіночої краси, тому всі його дружини та дівчата були українками. Його перша дружина – співачка Ані Лорак, завдяки шлюбу з якою Мурат став відомий широкому загалу. Після скандального розставання через зради, турків швидко знайшов заміну знаменитій дружині і став зустрічатися з київською візажисткою Лілією Реус. Влітку 2023 року пара зіграла довгоочікуване весілля, а вже через чотири місяці з’явилися перші чутки про їхнє розставання.

Ані Лорак та Лілія Реус із Муратом Налчаджиіоглу

Зараз Мурат Налчаджиоглу будує стосунки з українською моделлю Анастасією і вже натякнув, що готовий одружиться втретє. А чим зайнята зараз його друга екс-дружина?

Як стало відомо, після розлучення з турком, Лілія Реус, яка за цей час встигла зібрати в Instagram численну армію шанувальниць та шанувальників, почала займатися модельним бізнесом, а також продовжила працювати за своєю основною професією.

Як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус за 6 місяців

Так, напередодні екс-дружина Налчаджиоглу оприлюднила відео, на якому продемонструвала, як сама собі на камеру робить макіяж у східному стилі – з широкими стрілками на повіках та бежевою помадою на губах. У Мережі відразу з’явилися коментарі. Зазначимо, що деякі підписники Лілії були у захваті.

“Східна красуня… Але ж ні…наша українська краса найкраща”, – писали в коментарях.

Проте, багатьом макіяж професійної візажистки видався невдалим.

“Цей майкап робить Вас старшою”, “Мейк важкий, і губи виглядають ну зовсім не гарно. А так дівчина гарна (тільки губи краще зменшити до більш натуральної форми)”, “Грубо”, “Майкап важкий, робіть щось більш весняне, світліше”,- писали фанати.

А що ви думаєте з цього приводу?