Єгипет, розкішні ресторани і впевненість у собі: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу щаслива після розлучення

Розлучення майже ніколи не дається легко, і історія Ніколь Кідман, яка пританцьовуючи виходила із засідання суду, будучи розлученою, це скоріш виключення, ніж правило.

Для багатьох даний кадр став культовим, адже у весь світ знав про те, як акторка свого часу намагалася позбавитися від штампу в паспорті, який пов’язував її з Томом Крузом. І безумовно, читачі знали, що зірка була дуже не щасливою в шлюбі. Але зазвичай історія полегшення від розірвання стосунків відбувається набагато пізніше, і в той момент, коли ніхто не бачить.

Тим не менш, соціальні мережі дають нам можливість відкрити завісу таємниці і підглянути у життя відомих людей. І хоча робити висновки по фотографіях нерозумно і вкрай не мудро, принаймні можна зрозуміти, які емоції людина намагається транслювати.

Лілія Реус показала, як змінилося її життя після розлучення з Налчаджиоглу

Лілія Реус показала, як змінилося її життя після розлучення з Налчаджиоглу

Про розставання Лілія Реус та бізнесмена Мурата Налчаджиоглу стало відомо півроки тому. Досі невідома офіційна причина розриву, хоча дівчина неодноразово натякала, що це та сама зрада, на якій свого часу Мурат попався у шлюбі з Ані Лорак.

Вже пізніше Лілія почала виходити на зв’язок і навіть показала, що дійсно серйозно сумує і проходить через непростий етап. Зокрема, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являлися фотографії, на яких вона плакала.

А користувачі, які ще 5 років тому звинувачували Лілію у тому, що вона нібито розбила шлюб Ані Лорак та Мурата, почали активно її підтримувати, адже жіноча солідарність поки що нікуди не дівається.

І лише зараз Реус показує, що дійсно прийшла до тями після розставання і розквітає на очах. На даний момент героїня нашої статті відпочиває разом з дочкою та подругою в Єгипті. Дівчина насолоджується морем, розкішними ресторанами, а також демонструє впевненість в собі.

Безумовно, це ще й надихає публіку, адже розлучення багатьох лякає, і деякі жінки вважають, що на цьому все закінчується. Але завдяки подібним історія стає зрозуміло, що інколи розлучення — це лише початок щасливого життя.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.