|
27.04.2024 11:39

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва у червні 2023 кору вдруге вийшла заміж. Її обранцем став двічі розлучений ресторатор Михайло Кацурін. Жінка зізналася, що в новій родині не все ідеально, проте вони стараються не загострювати конфлікти.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти у шлюбі

В інтерв’ю для YouTube-каналу Люкс ФМ співачка поділилася, що відбувається в їх родині та відверто зізналася, як вирішує суперечки з чоловіком. Вона запевнила, що з Мішею дуже легко. Пара майже не конфліктує, але коли між закоханими виникають сварки, вони без проблем та зайвих емоцій вирішують непорозуміння.

Уникнути скандалів подружжю вдається через відверті розмови. Пара старається спокійно обговорити взаємні претензії. Тому, розбитого посуду їм вдається уникнути.

“Ми спілкуємося, зазвичай це так драматично, ми так повільно говоримо, якась драма може бути. А так, щоб прямо сваритися, то ні. Склянки не били, це не про нас”, – розповіла жінка.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти у шлюбі

Нагадаємо, Додо була у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Їх союз протримався 7 років, проте на початку 2022 року пара повідомила про розлучення. Подальше життя зірок викликало неабиякий інтерес у шанувальників, адже Надя вийшла заміж за друга родини Мішу Кацуріна, а Вова вирішив об’єднатися з його ексдружиною Дашею.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти у шлюбі

Як артисти прийшли до таких шокуючих змін в особистому житті невідомо, адже вони мало розповідають про свої почуття в той час. За словами Дантеса, у якийсь момент чоловік зрозумів, що їх шлюб, це лише гарна картинка, яку він сам намалював у своїй голові. Зараз він допомагає виховувати двох дітей Кацуріних, а Даша періодично спільні з родиною фото, чим доводить, що Вова може бути гарним батьком.