Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллертв було вельми драматичним та непростим. Шанувальники давно запідозрили, що у парі сталася серйозна криза. Перші дзвіночки пролунали, коли акторка відписалася від свого коханого, перебуваючи в Хорватії на зйомках. Тоді вона навіть видалила спільні фотографії з обранцем. Але гумористи запевняв, що все в порядку і вони разом.

А вже через декілька місяців Ксенія знову таки зробила перший крок назустріч рішенню розійтися: вона опублікувала зізнання, що покинула коханого через ряд причин. Олександр не зміг відреагувати об’єктивно, і висміяв колишню публічно.

Ксенія Мішина розповіла про ідею зайнятися стендапом, як Еллерт

Ксенія Мішина розповіла про ідею зайнятися стендапом, як Еллерт

З тих пір пройшло не мало часу, а тим паче відбулися такі зміни в світі, що й годі казати. Спочатку комік був впевнений, що зможе повернути своє кохання, але 24 лютого все змінилося і для нього.

Він емігрував до Сполучених Штатів Америки і назавжди відпустив Мішину. Взаємини між ними тривалий час ще були натягнутими, але пізніше обидва зізналися, що змогли примиритися і залишитися товаришами.

Ксенія активно налагоджує особисте життя, і гуморист повністю зосереджений на своїй кар’єрі в Гтатах, адже зізнається, стендап приносить йому хороший дохід. І хоча обидва публічно про одне одного не згадують, інколи звучать заяви, які виглядають наче референс або ж натяк.

Так, нещодавно Мішина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, у дописі до яких заявила:

“Коли ми вже замутимо стендап”

Ксенія Мішина розповіла про ідею зайнятися стендапом, як Еллерт

Однак, іншою героїнею даної публікації стала подруга зірки. Варто відзначити, що це вперше за тривалий час Ксенія Мішина почала жартувати у своєму мікроблозі, адже після розставання з Олександром вона тривалий час поводилася дуже серйозно і наче уникала гумору.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.