|
28.04.2024 13:04

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

Відома українська актриса та телеведуча Тала Калатай повідомила про важку втрату. В кращий світ відійшла її рідна людина. Батько зірки Андрій помер у віці 62-х років. Про це жінка розповіла у своєму Instagram.

Вона не повідомила, чому завершилося життя Андрія. За словами телеведучої, він просто не прокинувся зранку. Це сталося несподівано, тож акторка досі не може повірити, що більше його не почує. Вона згадує його буркотіння та повчання, й не розуміє, як продовжуватиме життя без цього.

“Це вперше мене не радує дорога додому… Я не можу повірити, що ти пішов… Ні з того, ні з сього, просто не прокинувся у свої 62 роки…”, – розчулила Тала.

Тала Калатай повідомила про те, що її батько відійшов в інший світ

Жінка зізнається, що не завжди знаходила спільну мову з батьком, проте після початку війни вони дуже зблизилися. Родичі могли годинами розмовляти про усе на світі та про ніщо одночасно.

Тала Калатай зізналася, що не може оговтатися після втрати батька

Зірка пригадала теплі моменти з дитинства. Вона з ніжністю передала свої спогади, які навічно закарбувалися в її пам’яті. Як любий тато хитрощами забирав її з дитячого садочка, про цілу колекцію пластинок з дитячими казками, все це навічно з актрисою.

“Я не знаю, як повірити в це “назавжди””, – написала ведуча.

Шанувальники поспішили підтримати Талу. Вони написали безліч слів скорботи, побажали їй терпіння та витримки.

“Познайомилась з вашим батьком на велозмаганнях. Такий веселий,позитивний. Таким залишиться назавжди. Щирі співчуття родині! Легких хмаринок!”, “Тримайся, це дуже дуже дуже важко і дуже несправедливо”, “Мої щирі співчуття. Була знайома з вашим татом, він був дуже хорошою людиною, тримайтесь”, – написали під дописом.