|
12.05.2022 16:51

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

В газеті The Sun з’явилася новина про те, що Аліна Кабаєва чекає дитину, але ця звістка не зробила щасливим майбутнього батька, яким називають російського президента володимира путіна. Наближені до політика запевняють, що коли він дізнався про вагітність гімнастки, то неабияк розлютився, бо більше дітей не планував.

Аліна Кабаєва знову вагітна, але путін поповненню не радий

Крім того, видання зазначає, що це сталося до параду 9 травня, через що путін був ще більше обурений — не хотів ні на що відволікатися.

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий

Подейкують, новина про чергове поповнення стала для диктатора неприємною несподіванкою. Про це йдеться у повідомленні в Інстаграмі від 3 травня.

Так, 2 травня, за словами очевидців, президент рф виглядав відчуженим і пригніченим, бо дізнався, що матір чотирьох його дітей Аліна Кабаєва “черговий, а точніше, схоже, позачерговий раз вагітна”.

Діти путіна і Кабаєвої

Про таємну родину путіна ходить безліч чуток, жодна з яких офіційно не підтверджена. Так, у березні 2015-го за даними газети “Ноє Цюрихер Цайтунг” в елітній швейцарській клініці Кабаєва народила дівчаток-близнюків, а у 2019-му вже в москві — хлопчиків-близнюків.

Син Аліни Кабаєвої і путін в юності

Крім того, влітку 2021-го на безіменному пальці правої руки гімнастки з’явилася обручка, що спричинило хвилю чуток про те, що тепер Кабаєва не просто багаторічна співмешканка і коханка путіна, а його таємна дружина. До речі, зі своєю єдиною офіційною жінкою Людмилою кремлівський диктатор розлучився у 2013-му.