|
22.12.2020 21:27

ТОП-5 найсмішніших дитячих листів Діду Морозу, які не залишать байдужим нікого: так можуть тільки діти

Діти постійно пишуть листи Діду Морозу і в них трапляються доволі кумедні вислови, а іноді і весь лист можна сприйняти за дуже вдалий жарт.

Дні перед Новим роком вважаються найчарівнішими і це саме той час, коли діти і дорослі пишуть листи Діду Морозу, сподіваючись на чудо.

Найчастіше діти у своїх листах до Діда Мороза вражають безпосередністю. наївністю та проникливістю. Тож і виходить, що найсмішніші листи чарівник отримує саме від дітей.

Звісно, не всі вірять у чарівного персонажа, але деякі вважають його настільки реальним, що відправляють не лише побажання з подарунками, а й детальну інструкцію куди і що класти.

Лист до Діда Мороза

Дехто вдається до хитрощів і в листі вказує пряме посилання на бажаний подарунок. Або діти просто здогадуються хто насправді купує всі подарунки, або вважають, що старенький неправильно зрозумів їх минулого року і приніс не той подарунок.

Лист до Діда Мороза

Але трапляються і такі листи, в яких діти просять дарувати не лише іграшку, а й деталі до неї. Особливо це актуально, коли йдеться про іграшку на радіоуправлінні або на батарейках.

Лист від дуже прагматичної дитини

Іноді листами до Діда Мороза діти прагнуть обійти заборони батьків і таки отримати омріяний подарунок. При цьому вони вважають, що чарівний персонаж обов’язково має подарувати замовлений подарунок, інакше йому дуже не пощастить.

Коли дитина дуже хоче собаку

Буває і таке, що Дід Мороз замість конкретних побажань отримує ребус, з якого має зрозуміти що ж насправді хоче дитина. Особливо важко йому доводиться, коли дитина і сама не знає чого хоче.

Смішний лист до Діда Мороза

Хоча були і такі, хто просто запрошував Діда Мороза в гості, попереджаючи, що є дзвінок і обіцяли пустити. Для них, схоже, вечір у компанії чарівника найкращий подарунок до свята і підтвердження того, що він таки існує.

А ще трапляються діти, які просять Діда Мороза піти пораніше, адже у них на ранок стоїть будильник. Непоганий вияв турботи про літню людину, яка працює всю ніч.

Турботливий лист до Діда Мороза

Що ж, діти таки вміють здивувати і розвеселити будь-якого дорослого.