Український Ніагарський водоспад – це реальність: історія водоспаду Бурбун, яку не розповідав Антон Птушкін

Україна – це неймовірна країна, яка вміщує в собі все: чудовий народ, нереальні краєвиди, високий рівень виробництва в усіх сферах життя, гарно розвинену медицину, індустрію краси та багато чого іншого.

Найголовнішим є те, що наша країна розквітає за будь-яких обставин. Навіть зараз під час війни вона залишається такою ж родючою, якою була за мирних часів. Ніщо не заважає розквітати деревам і квітам, народжуватися новим людям, розвивати різні сфери життя і все одно йти вперед.

Водоспад Бурбун

Наші краєвиди не дозволяють нам здатися та віддати всі ці красоти чужим. Це наша країна і наша місцева краса. Наприклад, мало хто знає, але в Україні існує власний Ніагарський водоспад – він розташований у Хмельницькій області і зветься водоспад Бурбун.

Водоспад Бурбун заввишки сягає цілих 5 метрів. А от розташований він у каньйоні річки Бобрівка та впадає у мальовниче маленьке озеро. Озеро оточене горами та зеленою рослинністю, і саме за цим видом сюди приїжджають мандрівники. Адже цей вид є неймовірним. Вода – чиста, має рідкий для таких об’єктів бірюзовий відтінок, дуже прохолодна, тому для купань треба налаштуватися.

Поруч з озером мешкають дикі звірі, Періодично до берега прибігають бурі білки та їжаки. І це дуже сильно дивує гостей водоспаду.

Довгий час це тихе місце залишалося незвіданим і не викликало жодного інтересу з боку туристів. Адже про нього майже ніхто ніде не чув. А все тому, що нам не розповідали раніше історію нашої країни та її красоти.

Українська Ніагара

Дорога

А от дістатися сюди можна лише на власному автомобілі, адже жоден транспорт не їде на цю локацію. Тож, спланувати шлях можна за допомогою навігатора.

Схожі статті

Народила в 66, а у 78 доньку забрали: історія найстаршої матері України та її дитини отримала продовження

Історія найстаршої мами України та її неповнолітньої доньки-підлітка отримала несподіване продовження. Як склалася доля дівчинки і де вона зараз.

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.