|
19.11.2020 23:41

4 плюси на користь пиття теплої води вранці: ви не переоціните ефект

Очищає організм й шкіру

Тепла вода не подразнює стінки шлунку і не стресує роботу сердечного м’язу. Вона сприяє потовиділенню і хорошій роботі сечовивідних шляхів, а відтак, виведенню токсинів і очищенню організму. Додавши в неї кілька крапель лимону і меду, посилите ефект.

Відновлює водний баланс шкіри

Склянка теплої води забезпечить шкіру потрібною вологою. Тепла вода покращує кровообіг, а це сприяє тому, що у всі органи і клітини шкіри своєчасно отримають всі потрібні речовини. Це, безумовно, сприятиме регенерації шкіри.

Захищає від передчасного старіння

Тепла вода зранку сприяє моториці кишківника і швидкому виведенню калових мас. Натще випита склянка теплої води очистить ваш кишківник від непотрібного слизу і спожита їжа буде краще засвоюватися. Органи запрацюють з більшою силою.

Допомагає схуднути

Тепла вода сприяє метаболізму. Вона допомагає розщепленню жирових тканин, що лежать під шкірою. Крім того, завдяки очищенню кишківника і кращому засвоєнню корисних речовин організмом довше зберігається відчуття ситості. Організм здатний довше працювати на тій енергії, яку отримав від мінімуму продуктів.

 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація