Рубрики: Другі страви
25.09.2024 18:57

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.
Поділитися

Існує неймовірна кількість варіантів приготування різноманітних салатів з білокачанної капусти. Як інгредієнт вона дуже вигідна, адже має низьку вартість, при цьому може похизуватися хорошую харчовою цінністю, а також надає об’єм страві.

Звичайно, до вибору капусти необхідно підійти відповідально, адже вона не має бути жорсткою. Ідеально підійде невеличкий качан з яскравими зеленими листами.

Щоб цей салат вийшов ще смачнішим варто приготувати домашній майонез, але з фабричним вийде аніскільки не гірше. Вибір ковбаси повністю залежить від господині, окрім того, її також можна замінити на шинку.

Цей салат відноситься до сучасної української кухні. Вважається, що 60-ті роки ХХ століття Дністер вигадав шеф-кухар чернівецького ресторану “Дністер”. І цей самий салат удостоївся призового місця на всесоюзному конкурсі кулінарів.

Інгредієнти

  • 300-400 г білокачанної капусти
  • 150 г напівкопченої ковбаси
  • 1 середня цибулина за бажанням
  • 3-4 ст. л. зеленого консервованого горошку
  • 2-3 ст. л. майонезу (в мене домашній)

Кулінари поділилися цікавим рецептом салату з капусти

Для початку необхідно подрібнити капусту і дати їй трошки постояти. Овоч може дати багато соку, від нього позбавляємося. Шинку подрібнюємо на соломку. Цибулю ріжемо на півкільця.

Рецепт приготування салату з капустою з майонезом

Усе змішуємо між собою, додаємо консервований горошок, солимо, перчимо, вносимо майонез за смаком та перемішуємо. За бажанням також можна додати сухарики.

Салат з капусти та ковбаси

Також не будуть зайвими кубики сиру та консервована кукурудза.

Перед подачею необхідно поставити страву у холодильник на декілька годин, а потім викладати на тарілку, або використати іншу подачу, наприклад, тарталетки чи булочки. Він ідеально підходить як для свята, так і на кожен день.