Рубрики: Другі страви
16.12.2023 19:59

Неймовірний святковий салат із буряка за секунди: такою смакотою навіть ділитися нікому не захочеться

Буряковий салат — це прекрасна альтернатива для страв, які встигли вже набриднути, і які окрім того вимагають немаленьких витрат на інгредієнти.
Поділитися

Зазвичай святкові салати асоціюються у домогосподинь зі смачними стравами, які тим не менш вимагають велику кількість часу на їхнє приготування, а також серйозні фінансові затрати.

Так, для того аби здивувати своїх гостей дійсно вишуканим Олів’є доведеться непогано витратитися. І звичайно, зважаючи на інші позиції на святковому столі, у будь-якої сім’ї може виникнути бажання розбавити меню чимось легким, та не вимагаючим круглих чеків.

У таких питаннях на допомогу може прийти смачний салат з буряка. Він має тонкий смак та аромат, неймовірно презентабельний, легкий, ідеально підходить для людей, які слідкують за своєю фігурою, і в той самий час дуже корисний.

Такий салат можна подати просто у тарілці, або викласти його та подати у дуже вишуканому вигляді. Усе залежить лише від вашої фантазії та бажання догодити очам людей, які нанесуть вам візит. І так чи інакше, певну роль відіграє якість продуктів, які ви будете використовувати. Для даного рецепту краще брати маленькі буряки, які мають дуже яскравий колір, а також виходять дуже соковитими.

Буде набагато краще, якщо ви заміните мариновані огірки на солоні. Зайвими не стануть різні види горіхів, а також зелень. Однак не забувайте, що далеко не всі полюбляють часник.

Інгредієнти

  • відварений буряк – 3 штуки,
  • чорнослив – 150 г,
  • волоські горіхи – 90 г,
  • яблуко – 1 штука,
  • мариновані огірки – 4 штуки,
  • часник – по смаку,
  • сіль

Як приготувати смачний салат з буряка

Якщо ви хочете заощадити час, то купіть вже варений буряк. Подрібніть волоські горіхи за допомогою ножа. З яблука видаліть шкірку, натріть його.

Святковий салат з буряка

Огірки та чорнослив наріжте невеликими кубиками. Подрібніть часник за допомогою пресу.

Як зробити салат з буряка

З’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез і сіль.

Смачний святковий салат з буряка

Викладіть масу в салатник, при бажанні прикрасьте її зеленню. Подавайте салат до столу в охолодженому вигляді.